Emegency czer

Alhamdulilah 24/9 saya selamat melahirkan pada jam 8mlaam tarikh edd 27/9, malam 23/9 ketuban da start leaking, smpai hospital da 3 cm masuk wad pagi doc cek jalan baru 4cm terus tolak lr, 8jam dlm lr tapi poor progress, last masa cek dgn pakar kol 5 bukaan masih 6 cm dia bg tempoh smpai 630ptg tp masatu da bukak 8cm, jantung bby da start fatal distress dokter terus decide emegency czer dan akhirnya keluar la seketul bby boy 🥰 terima kasih kawan kawan yg byk share pgalaman kat sini 🫶🏻semoga korg dimudahkan urusan utk megandung dan bersalin aaaminn

1 Trả lời

hi sis, mcm mana tau ketuban leaking?

12mo trước

keluar air non stop sis, pastu nanti ada darah campur air sikit