Indah nyaa

Alangkah indah nya kalau tiap kali test prgnt double line 😭 #pejuanggarisdua

Indah nyaa
12 Các câu trả lời

saya pun pernah ttc 6y puan , saya faham sangat perasaan tiap kali period lewat harapan nak pregnant tu terlalu tinggi bila cek upt -neg .. sedih sangat2 dengan tekanan orang sekeliling lagi kan , sampai ada orang mengata saya mandul lah kadang dorang anggap pregnant ni sebuah perlumbaan .. selalu nangis saya sorang2 nasib ada suami yang memahami , alhamdullillah berkat kesabaran dan doa saya Allah makbulkan pada tahun 2020 anak sulung dan 2022 ni saya pregnant anak kedua .. syukur sangat bila saya pregnant saya sedih bila teringatkan banyak benda yang saya lalui .. saya doakan semoga Allah kurniakan rezeki zuriat untuk puan dan pejuang dua garis yang lain amin ..

2y trước

inshaallah ada rezeki puan

I feel you Puan. Sebelum ni mmg alami situasi mcm Puan. Tiap bulan tengok, then 1 line. Lama2 sy cuba utk tak terlalu fikir, hanya redha dan sabar. Sebab sebelum ni pernah alami tknn sbb asyik fikir. Sampai satu masa, sy terasa betul2 serahkan pada yg Maha Kuasa. Sy tak fikir dah sangat mcm sebelum2 ni. Sy habiskan masa untuk cuba cari kegembiraan dengan suami. Selain keluarga, Suamilah insan yg byk buat sy kuat atas Izin Allah swt. Alhamdulillah double line, Allah tahu bila masa yg sesuai untuk beri dengan kita. Insha Allah, sy doakan Puan dikurniakan zuriat. Allahumma Amin.. Doa, Usaha = Bertawakallah.

2y trước

sis @Mastura Zaini jgn la sedih. Sya pon sedih jgk. tpi suami jdi penguat semangat sya. dia sllu nasihat pd sya. maybe ade hikmah allah belum bgi rezeki. maybe kewangan..kediaman..pekerjaan.. sangka baik pd allah. suami sllu pujuk sy. tenang kn sya. bila kami berdua. pergi bercuti..berjalan.. shopping. dlm masa yg sma diri berdoa sllu. skrg ni happy2 kn diri. abaikan kata org. tipu la kita x terasa kata2 org. tpi as long allah dan suami kita ada bgi semangat kt kita. insya allah akn kuat smangat. nt akn hadir jgk si comel dlm rahim sis.

sebelum hamil . sy pun sama . setiap bulan beli test . and test walaupun x lewat period . cuma nk tahu awal. kalo2 tgh preg. dlm tempoh 5 thn . berapa duit hbs beli y murah beli y mahal.. setiap fasa perasaan tu ada y kecewa. sedih. lantak x fikir dah. tiba2 berharap balik . itu normal. awk. kita manusia . cuma jgn putus asa .. itu semua buat kita kuat knp kita nk sesuatu . tp bila dh dpt kita akan jaga btl2 🥰

sama mcm sy sis.tiap kali lewat period..msti check..tp kecewa..hanya stu line..kdang2 tu suami tmbh lg stu line😭 xthu nk gelak ke nk nagis time tu..sabar ye sis.sy ttc 6thn...alhmdlilah..skang tgh hamil 11w..smoga stu hari nnti sis dpt zuriat..aamiin allahuma aamiin..sntiasa brbaik sangka dgn allah..allah hadirkn tepat pd masanya.pecya lah sis.

2y trước

tahniah sis nik nurul ain fazlin..smoga sis n kndungn sihat..doakn sy n baby jgk sihat ye..❤❤lamanye ttc 8thn...sy ttc 6thn..skang kndgn sy dh 11w..

Semoga puan dan suami dikurniakan rezeki zuriat secepat yang mungkin Amiin Amiin Ya Allah Ya Mujib 🤲🏻❤️ jgn putus asa teruskan usaha dan teruskan berdoa ya😇

2y trước

aamin trme ksh puab

Kan indah sangat ..semoga ada rezeki kita ttcian dikurniakan rezeki mengandung tahun ini ..InshaAllah,..Aaaminnnn

2y trước

aamin puan

sy pun masih berusaha ttc.mudahan ada rezeki kita tahun ni..Aaminn..

2y trước

Allahumma Aamin..mudahan doa2 kalian dimakbulkan🤲

Semoga ada rezeki kita yang ttc tak tahun ni inshaaAllah tahun depan Aamiin❤️

2y trước

Allahumma aamiin 💞

insyaallah sis,semoga Allah mendengar dan memakbulkan doa2 sis...amin2..

2y trước

insyaallah amin

Mcm double je.. Ke mata sy x btul.. Cuba lg test 2 3 hari lg

2y trước

9/7 last period? Patut next period brape hb sis?