ѕenggυgυт dan ĸeвaѕ..

aѕѕalaмυalaιĸυм. naĸ тanya. norмal ĸe ĸalaυ ĸandυngan naĸ мaѕυĸ 2вυlan тapι ѕelalυ raѕa ѕeмacaм ѕenggυgυт dan ĸeвaѕ darι вawaн perυт ѕaмpaι нυjυng ĸaĸι вιla jalan вanyaĸ??lepaѕтυ naғaѕ jadι pendeĸ. lepaѕтυ ĸelιlιng pιnggang raѕa ceĸanggg je... ѕaya rιѕaυ ѕeвaв ѕaya pernaн gυgυr ..#ingintahu #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

waalaykumussalam. maaf sis, nak kata normal tu tak sure, tapi saya ni 2nd pregnancy, tak pernah lagi rasa mcm tu. macam merisaukan juga bunyi tu. kalau berterusan tak elok2, seeloknya sis tanya doktor ya.

lebih baik refer doctor. mcm sy both pregnancy tak pernah rasa mcm awak bgtau. semoga dipermudahkan urusan awak dan baby🌻