Terjaga pukul 2.45am sebab baby bergerak2

Alahaiii nak oiiii, smpai skrg 4.20am tak dpt nk tdo 😭😭😭 Dah laa kne baring ke kanan je. Jelesnyaaaa tgk daddy ngn abg awk tdo 😭😭 #sekadarluahan

6 Các câu trả lời

hmm sma sis 🥲 jarng² dpat tdur awal, tngok time ni mata x nak tduur, pusing kanan pusing kiri, smua serba salah, dngan asyik ulang alik ke tandas, rsa nak tdur di tandas jak rsa sis, penat baring bangun 😣 siang bby x aktif, bila kacau bru respon, malam start pukul 11 start la dia buat tarian zumba di dlam, tkjutt kadng² sis 😌

2y trước

itu la sis, penat ulang alik, time posisi tdur betul, ehhh nak tkncingg pula 🥲

memang lumrah mcm tu sis. sy boleh dikatakan hampir setiap malam terbangun dlm pukul 2 pagi ke atas sebab baby tendang2 perut. anak 2 org sebelum ni 30w ke atas baru rasa. kali ni pula 20w dah mula buat hal😂😂

sama situasi dgn sy...tp sy x bleh mengiring ke kanan sbb baby suka sgt stay dkat kanan,tpksa mengiring ke kiri sj..seksanya x dpt tdur mlm...🥴🥴

baby sy pun tgh mlm sibuk menendang. husband yg sedar sebb dia rasa. sy rrilex tido🤣

2y trước

perut kena husband. dia rasa🤣

dia ajak main lah tu dengan maknya .. haha comel je kerja dia dalam tu yer

tu laaa pasal, kdg2 rse nk nangis haha sbb kte nk tdo tp tak blh 😂