40 minggu 2 hari

Alahai bila laa baby ni nak keluar ? semalam saya rasa sakit sangat perot saya ngan pinggang ..pinggang saya rasa mcm kena cucuk2 jer ..baring tak kena,duduk tak kena ..macam senggugut pon ada juga ..smpai rasa nak nangis ..normal ke tu ?

1 Trả lời

Ya normal sis. Byk2 kan berjalan. Dan cakap dgn baby keluar ya. Dan baca doa surah yunus. Semoga dipermudahkan. Aamiin robillalamin

5y trước

Sakit pinggang tu tak boleh nak buat apa sis 😅. Memang akan sakit. Bangun, baring, gerak sikit2.