wait due date

Ala.. Ada 2mggu lebih je lgi.. Due dah nak dkt.. 5/3..badan lenguh² ni mmng biasa erk. Sbb ni first bby

8 Các câu trả lời

Sy 23/3 tp skarag bb kerap mengeras tp x sakit mcm nk bsalin cume mcm senggugut gitu.. die mngeras mcm 20 ke 30 minit skali.. sakit pinggag jngan ckap le,badan sengal2..

5y trước

Eh birthday saya lah 😊..

Samela due date kite..bdan sy pon da mule sakit2,sakot blakang..kdang de rase perit kat bwah prut..tapi tak slalu..nurse ckp normal..sy pon 1st bby

5y trước

Amin...awak pon ea..smoga dipermudahkn

Sye 7.3..baby krap mngeras..start tndang2 nyilu kt bwah dah..prut dh ke bwah..trtunggu2 kluar tnda..hrp ok..sye pinggang dh lnguh2

Sy due 17/3..skrg pn dh sakit2 bdn,belakang,pinggang,tumit skali.. semoga dipermudahknlah kite yer

Sy 20/3 pon bru strt rsa lenguh2 pinggng n blkng... Rsau xsempat blk branak kt kampung 😅

Sama tunggu hari dah juga 15/3. Harap bby kluar lah sblum due.

5y trước

Due Kita sama

Lahaiii..dah nak dekat la,😍😍😍

5y trước

Aar... Dkt dh due. Huhu

Semoga selamat bersalin nnt ya

5y trước

Okay... Syukur...