4d scan

akhirnya bukan senang nk scan baby kalau dh masuk 7 bulan. trpaksa makan ice cream bulan puasa gini nk bgi dia bangun brgerak. nk tgk muka ngn confirms gender. alhamdulillah dpt! muka mcm baba dia

4d scan
2 Các câu trả lời

Saya makan ais krim pun sama juga baby mengantok Tengok masa scan banyak kali menguap + tangan dan kaki tutup muka Mungkin sebelum tu dia dah begerak dah tapi time scan pula la dia nak tidur Puas doc usik2 sebab nak tengok muka Alhamdulillah dapat juga la tengok muka dia Gender tu masih was2 sebab doc kata dia kepit dan doc ckp baby girl ni

Alhamdulillah. Rezeki puan 🥰