Nrml ke 33mggu bby klau mlm dia mcm kita sedu gitu..tpi xdey la nmpk kuat prut tu grak tpi rasa lama

Aishah0202

4 Các câu trả lời

normal sis. sy pn memule pelik nape perut rasa cmtu, memule igt degup jantung dia ke. tp bila baby keluar dia sedu2 kebetulan sy plak tgh pangku dia masa tu, bru teringat rasa dia sama sgt getar tu cm masa dia dlm perut dlu 😂😂

2y trước

tq sis..alhamdulillah la klu normal takut jugok rasa mcm tu😂

ok je kalau baby sedu. baby saya sehari entah berapa kali dia sedu. sedu tu bagus, means paru2 dia berfungsi dengan baik. jangan risau ok. normal je.

2y trước

terima kasih sis❤️

Sama sis, kadang2 risau sbb xkan dy bergerak consistently mcm tu kan. Sedu rupa nya.. saya pun baru tau. Thank you. 😘

Itu normal sis..baby buat mcm tu utk develop paru² dia supaya berkembang dgn baik lps bersalin nt

2y trước

tq sis..pregnant anak pertama xdey pengalaman sbbtu rasa mcm risau juga😊