AIR KETUBAN

Air ketuban tu macam mana ye ? 2 hari sering sakit bawah perut , kencing pun sakit . Time mandi tu , ada je rasa benda turun melalui miss V . Tapi takde tanda2 masih . Perut pun malam ii , rasa ada angin je . Meletup ii . Baby sekarang gerak slow . 38weeks 1days

3 Các câu trả lời

Allahu sis kalau baby dh gerak slow jgn tunggu lama. terus ke hospital. walaupun tkde tnda. air ketuban ni rasa mcm bila kita period, darah keluar laju. warna jernih. tpi kalau baby dh berak dlm perut, warna hijau2 sikit.

Tanda kencing kotor, mmg sakit la, rasa tak selesa, mmg baby akan kurang gerak bila kencing kotor ni, pergi kk atau hospital pun blh, dua2 ada doktor blh cek

air ketuban tu jernih, xde bau.