Minum air gula

Ahad lepas baby baru 8w pegi buka buku pink. Lepastu nurse ckp first appmt nnti kena minum air gula. Kenapa? Ke sebb first baby sy ni umur 27? Sy penah bace, mommy yg first preggy umur lebih dr 25 kena minum air gula. Betul ke?

23 Các câu trả lời

haah. Syarat baru klinik. Tp sepanjang sy mgandung 3 org anak,last 2016 x payah check pon.

Kalau tak salah semua kena minum air gula skrg utk check ada tak kencing manis

Haritu sy buka buku Dr ckp xperlu minum air gula sbb umur bawah 25 . 😅

Sy pun first appointment 7.8 ni kne minum air gula 😂 Takut jugak la

Saya pun sama. Pagi ni Kene minum sbb bmi terlebih sikit 🤣🤣

Saya masa 12w pn dh minum air gula sbb bapa saya ada kencing manis 😊

5y trước

Sama sis. Arwah ayah ada kencing manis. Sbb tu kot part of reason why kena minum air gula

Saya pun sama..last week bukak ..next week kene minum air gula

Sekarang wajib minum air gula. Kena minum dua kali

Kalau ada history family ada kencing manis mmg mcm tu.

5y trước

History xde kencing manis.

Saya 26 weeks baru minum air gula plk