Sya ad ovaries cyst 11 x 10cm .. Dan sya megandung 12 week.. Dktr nk suruh buang cyst tuh..

Agak2 buang cyst tuh... Baby dlm kandung bahaya tak???

2 Các câu trả lời

Besar tu, kalau tak buang takut lagi bahaya sbb dia sama ada mengecut atau boleh membesar sama2 dgn baby. Kalau buang In Sha Allah baby takde apa2 saya pernah baca banyak yg bany survive

Cyst to lagi bahaya dari surgery sis. Saya baru 4hari lepas surgery buang appendix. Baby ok je gulingx2 happy dalam perut bila scan hari ini.