Klinik Kesihatan

Agak agak kalau kita pernah gugur dan nak confirmkan pregnancy boleh direct kk ke ? sebab I special case sikit 😅 #ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

awk..kite gugur bulan lpas tp kite xbgthu pun.. just bgthu last period 28june.. skrg 4weeks prgnnt..8/9buka buku pink

2mo trước

Hi awak saya pun last month gugur, nak tanya awak kiranya pregnant ni tak sempat period lagi kan? Plus if tak inform gugur, ada possibility tak 2nd pregnancy ni selamat? Sebab ada baca if pernah gugur, boleh cucuk untuk kuatkan rahim kan?

Boleh. Nanti inform your history to them

2mo trước

baikk ! terima kasih