keputihan

after process amek sample di kk n insert ubat di vagina tau x kesan dia cmne ye? keputihan terus baik, hilang or cmne ya mommies?

1 Trả lời

ade sstgah org hilang @ berkurangan. ade yg xde kesan pape, sbb tu ade yg smpai risiko gbs pada bayi mereka.

5y trước

smua ade keputihan sis, cuma bezanya ade kuman gbs @ tidak je. rasanya ade petua utk kurangkn keputihan. cuba sis google dan amalkan, inshaAllah xde pape sis. doa yg baik2 ☺️