Adekah Miscarriage?

After few days spoting.. Pg ni ade drh ktulan kluar.. Adekah sy da gugur? Ape yg sy perlu buat ye? Klau sy delay pergi klinik atau hospital esok atau lusa xpeke? Sedihnyaa... Akhirnya xde rezeki. Doakn sy conceive lg.. ?

2 Các câu trả lời

saya ade spotting fh lebih smggu. ttbe smalm add drah seketul besar, wrne hitam. terus g hosp. Alhamdulillah. baby ade lg. 7 weeks. dr kate threatened miscarriage. die bg ubat utk kuatkn rahim.

5y trước

Saya cadang sis pergi je hosp. cepat kita tahu, hati pun senang