Hungry

After 1 hour lapar again ?

3 Các câu trả lời

samalah. tengah tahan lapar ni. actually bukan lapar tp tahan craving. allahu.. itula malas kalau manjakan selera ni. nak2 je makan. ni tiba2 nak makan telor goreng dadar dgn nasi kosong😑😑..

5y trước

😂😂 dilemma ibu2..

Hahaha nnt menyusu ank pn sama... Baru mkn nk mkn lagi. Adudududu

5y trước

iye... sbb mknn jd susu... pastu baby sedut. haha. tp menyusu blh kurus juga.. sy xnaik berat pun, maintain je. 🤣 padahal mkn seperiuk nasi hari2