breastfeeding

advice berkenaan breastpump and breastfeed? 1st baby. sekarang 33 minggu. dan sy bekerja. bila waktu sesuai beli breastpump? dan nak beli ikut kesesuaian bagimana ya? susu mula keluar slps bersalin atau sebelum?

2 Các câu trả lời

Kalau nk beli pergi pump on the go awk...stu blh try dlu...sbb ade org corong dia xngam dgn saiz breast...so nati bila pam akan sakit,xselesa or etc... Pengeluaran susu ni bgantung bdn seseorg jgk...ade yg keluar sblm bsalin ade yg lps bsalin ade yg kena urut dlu lps bsalin br ada...

Beli 1 minggu sebelum salin.