Hospital kerajaan

Admit wad discharge wad. Salam saya nk tnya, esok sya kena admit wad untuk elektif czer, tpi anak2 tadak sapa jaga anak2 kecik lg bru 10 bulan dan 3 tahun, nk tanya boleh ka suami bawak ja anak2 pergi sekali macam kalau kena sign surat apa2 mntak diaorang bawak turun surat bg kat suami? Sbb dh cari dah tak ada yg nak jaga anak2 waktu suami nk pegi hospital.#SeriusTanya #bantujawab

2 Các câu trả lời

hospital selalunya kedekut. nak taknak kena cuba juga cari org nak jaga. kena cari pengasuh yg buat transit.

Allahu.. Mudahan semuanya baik