Tanyaa takpekan

Adekah saya pregnen,saya lewat period 5 hari ,tadi saya cek upt tapi doble line adekah saya pregnen,dan ape perlu saya buat seterusnya

Tanyaa takpekan
5 Các câu trả lời

awak kna terus mkn folic acid(beli di farmasi) (sngt penting untuk awal kehamilan) nanti kalau dh buka buku pink dlm bawah 12 minggu baru doc bagi ubat lain . 🥰 Jangan buat kerja berat2 and jaga permakanan je . ini la yg saya buat 🥰 now dh 3 bulan hehehe

Buat confirmation di klinik swasta untuk buka buku pink di klinik kerajaan . Hopefully safe and sound for your pregnancy .

line T lagi pekat dari line C mksudnya hcg awak tinggi. mungkin da 3minggu. sy dlu cmni gak

Hi sis , tahniah! Awak preggy 🌸

Alhamdulillah pregnant 🤰