dah 31w6d

ade yg rasa macam saya tak makin lama makin rasa penaat sangat buat ape2 sikit rasa tak larat dah tu perut rasa keras 😢 rasa badan ni sakit semua 😭#seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sya lps masak je nanges. Sakit satu bdn. Ni 35 week dh gntung kuali. Asyik nk tido je. Sbb mlm tk leh tidur. Tidur pun trbgn sbb nk gi toilet bnyk kali. Bila tidur tk teratur jadi cpt letih. Nk bgn dri tmpt duduk pun dh begetor lutut ni. Perut makin berat. Pakai selipar dlm rumah pun dh mendap span nye.😂

4y trước

same lah ni lagi2 sekali jaga anak first rasa penat tu berlipat ganda nak nanges nak jerit pun ade sampai2 suara hilang pasal banyak kali suara kuat anak first aktif sangat 😢

sy fahm sis.. nak brnafas pn susah