assalam nk tanye mummy2 semua..

ade x yg sama sye bile dh msuk trimester ketiga berat naik mendadak.. 2mggu naik hmpir 3kg . Makan mcm biasa. Xde plk selera yg luar biasa. kne mrah x next appt nt. Now 35week 1day

5 Các câu trả lời

Start dari 27w-35w rasanya berat sy naik setiap 2kg. Asyik kena bebel dgn doc. 2x minum air gula dan 2x check bp. Tapi alhamdulillah normal. Lepas tu smpai laa 39w ni berat sy maintain je. Naik pun 1kg minggu lepas. Makan gitu jugak, kejap banyak kejap sikit. Normal laa kot 😁

Sy mggu lepas naik 1kg. Terkejut jgak sb sbelum ni berat naik 500g je dr awal buka buku smpai 32w. Masa 34w naik 1kg. Tapi nurse kata okay. Org kata kalau akhir2 trim ni ada yg berat naik mendadak. Ada yg maintain je. Walaupun kita mkn portion yg sama

berat saya naik 2.1 kg dalam masa 3 minggu... dah tak tau nak jaga makan cmne lagi... tadi ni timbang mcm naik 1 kg dlm seminggu adoi laaaaaaaa

sama macam sy, makan macam biasa je, kdang2 takde selera, setiap kali checkup mesti nurse bising sebab berat selalu je naik😌

Iya.. Mmg camtu sy pom cmtu jgk sis