asthma

Ade x sesiapa ibu yg preggy kene attack asthma...ade x petua or tips nak elakkan dari terkene asthma... Sy pregnant 29 minggu... Kerap sgt kene attack... Risau..

3 Các câu trả lời

kerap² kena serangan tu boleh hilang dgn pakai inhaler je ke sis? kalau setiap hari kena pakai inhaler biru tu, better pergi emergency bawak buku pink. ambil nebuliser terus. nanti dorg refer pac kalau efek pd baby. bahaya asthma attack, takut baby tak cukup oksigen dari ibu.

saya risiko tinggi asthma. masa pregnant 3month masuk icu. alhamdulillah now ok.kena cpt2 pergi hospital kalau kena attack.takut jangkitan kuman pergi ke baby

1y trước

sbb teruk jangkitan paru2

Ada bincg dgn doc msa checkup tak?