gambar scan

Ade x ibu² yg sudi nk share gambar scan dr awal pregnant.. Dari 5 mggu ke atas.. Sy teringin sgt nk tgk gmbr scan ibu².. Setiap org kn xsama.. TQ in advance for sharing. 💕

2 Các câu trả lời

Dkat KK sy x bg pn gmba scan baby....yg ad dy bg bntuk graf je.. Klu g scan swasta, dpt la gmbar tu... Tp x pasti, kk lain ad yg dpt.. Mne tau dorg blh share #TAPSupermoms

puan blh try tgk dkt phootobooth tAp kekdg ada mommy2 lain share gmbr scan mereka di situ 😉✌ #TAPSupermoms