brownish spotting

Ade x ibu² yg pernah mengalami browning spotting sampai 2mggu lamanya tp kandungan baik² je.. Sy dh 2mggu spotting tp sikit² walaupon dh mkn duphaston untuk kuatkan rahim.. Tapi xpernah lg ade fresh blood.. Cuma wrna coklat cair je.

14 Các câu trả lời

sya sama situasi dgn sis. Anak sis selamat dilahirkan ke?

setuju... rujuk dgn doctor..pergi klinik n hospital

4y trước

alhamdulillah.. jaga kandungan baik².. semoga dipermudahkan urusan sis

Silalah rujuk dgn doktor sis

4y trước

Alhamdulillah baby okay, just for your info bleeding spotting is not normal bila tgh pregnant. Kalau terjadi terus pegi klinik jmpe doc ☺️ apa2 pun jaga diri

rujuk doc