Baby kurang susu

Ade tips tak? Baby masuk 7 bulan kurang minum susu. Boleh bg suggestion?#bantusharing

1 Trả lời

anak 1st sy kuat minum susu dan makan. akhirnya umur 2thn lebih obes,sampailah sekarang umur 10 thn. sy paranoid, anak ke 2 sy hadkan penyusuan. sy bagi makan bubur start umur 6 bulan,tp menyusu kurangkan. Alhamdulillah berat sentiasa berada pd line putih sampai sekarang umurnya 4thn. anak ke 3 pun sama, pernah ada kes KBB,tp sy kerap bg susu sebab masa tu baru umur 3 bulan. start makan 6 bulan sy kurangkan bg susu,pastikan anak sy makan bubur. berat pun naik cantik