rentas negeri check up

Ade tak yg ade pengalaman rentas negeri sbb nk check up dekat kampung? Tunjuk buku pink nk lepas roadblock

3 Các câu trả lời

Rasanya kene minta surat dbalai polis bgtau nk rentas negeri. Skrg mcm da longgar sikit. Kalau tunjuk buku pink tak sure

Ye sis tnjuk buku je...polis akn lpas...sy rentas 3 negeri penang,kedah,perak alhamdulillah lepas...gtaw nk p checkup

4y trước

Ok2 tq 😊

Yup bgtau ada appoinment & show off buku pink. Sbb saya pun pernah laluinya