Spotting 4 week

Ade tak sape2 tengah spotting sekarang ni ? Minggu ni sakit nipple, asyik mengantuk je... X lalu nak makan.... Sepatutnya 18hb kitaran period sye... Semalam keluar spotting warna light brown... Hari ni brown pekat... Risauu... Hopefully bukan period... Nk sgt anak 😭#pjjlife #Ttc10MonthsAfterMiscarriage #seriusnanya

1 Trả lời

spotted brown boleh jadi sbb nak period or boleh jadi implantation blood. kalau 2-3days je kira as implantation blood. so lps tu mommy boleh buat upt test. kalau double line, mkna nya pregnant.

2y trước

saya keguguran sis... doc bagitau chemical pregnancy...