33minggu

Ade tak sama macam saya . Sy 33minggu , sy baru lepas cucuk dexa untuk matang kan paru2 bayi . Saya ke hospital sbb baby mengeras 3-5minit . Dan kemungkinan bersalin awal . Ad tak ibu2 pernah alami pengalaman ni dan bersalin pada usia 33week ? Macam mana bby ye ?

1 Trả lời

Ada anak saya 32 weeks ..stay seminggu kat hospital rabu kena cucuk dexa jumaat dah bersalin selamat....so far baby sihat tak maduk inkabutor lahir 2.5kg....semoga tuhan mempermudahkan segala urusan sis...