Susu ibu hamil

Ade tak mummy2 kt sini minum susu anmum materna? Effect dia mmg bg kerap berak ke? Perut memulas lepas minum. Saya br 6weeks.

2 Các câu trả lời

Mcm x sesuai susu tu, try tukar susu lain.klu sy minum enfamama mmg sakit perut & kerap berak.lepas tukar baru ok

5y trước

Tula..takut tak sesuai..blh tukar lepas ni..

Saya pun mnum susu anmum juga sis.. sya pun memulas perut mnum susu tu.. sy hamil 23w skrg.

5y trước

Kan..jadi risau takut tak sesuai..tgh tido pn blh terbangun sbb perut dok memulas..