Kndugan 7week bole ke vaksin dos 2 frizer atau hold dulu jer

Ade tak momy yg x thu dia mgdug tpi dah cucuk dos 2 mse tgh pregnant.. dokto kasi ke or dokter suh hold smpai kndugan 14week ke ats.. mngu dpn sye vaksin dos 2 frizer kndugan bru 7 week.. sye call doktor tmpt vksin tu dia ckp bole jer tapi ad jugak yg ckp jng vaksin dlu. Mse dos 1 tu sye xtau sye ngdug bru4 week tpi alhamdulilah xde ape ape cuma tu dos 2 ni mcm mne yer .

2 Các câu trả lời

ikut je saranan doktor tu 14 week ke atas. diorang dah handle byk preggy mommies mesti tahu

kalu nak vaksin kene 13minggu keatas yea sis.. doc pun ada cakp memang kene 13minggu keatas