Diabetes hamil 2023

Ade tak momy kat sini diabetes macam sy tp pregnant..sy mmg sblom preggy dah ade diabetes.selamat ke.ade yg experience mcm sy.ok tak kelahiran.mkn apa je mase hamil ya.sy baru 2 minggu#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

sy sarankan sis masuk kelab pesakit diabetis dkt fb. dlm sana ramai yg mcm sis. nanti admin akan bagitau menu sesuai,tp mesti ada glucometer utk check bacaan sebelum dan 2 jam lepas makan.