Berat mama masa kandungan 23mgu

Hai mommy semua..saya timbang berat badan dr 20 mgu smpai 23 mgu same jer 50 kg? Normal ke? Ade x Mommy2 mcm saye berat tk naik2?

8 Các câu trả lời

ada sya pun mcmtu.. risau kndgn kita ckup x.. kdg2 takut disebabkn hypotyriod.. sya smpai kna bt test tyriod alhmdulillah xde apa2.. awak jgn skip pgi,tghri,ptg & mlm.sya amlkn mcmtu bru naik 1kg.semoga dioermudhkn

Sy pulak masa bulan 4bulan 52kg. Masa 5 bulan 55kg. Nurse ckp byk sgt naik.. sblom pregnant berat mmg 50-53 kg depends selera mkn. Xtau lah camne lg nk kire normal ke tak

saya dari booking buku pink sampai harini 22 weeks berat sama jee tapi nanti kena jumpa dr 😂

Sya 20 minggu skrng, berat naik 1kg lebih je 😅 setakat ni nurse tak ckp ape2 pula

Sy kne buat test thyroid. Result rendah sikit dari normal tp berat baby ok je

Sya dah nk masuk 28w dh Bert baru naik 5kg takot pow ada ..

89kg