Seluar legging

Ade tak mommy kat sini yang suka pakai leggings ? Da pregnant 6 bulan lebih masih okay ke Kalau pakai legging ? Ke tak ok ? Sbb ade yang cakap tak baik untuk baby sebab seluar legging ketat ? Ape pendapat mommy smua ?

7 Các câu trả lời

Sy pakai legging heatech dr uniqlo beli size xl memang selesa sebab tak ketat sgt, sy pakai dr mula2 mengandung smpi sekarang 8 bln muat. Uniqlo ada mcm2 jenis legging ada maternity, ultra stretch dgn heatech awk boleh cuba sbb memang selesa pakai perut pun tak rasa sakit

maternity legging sesuai kot kalo lebih selesa pakai seluar ketat sikit masa mengandung.. kalo mcm sya, smpi week ke 24 je selesa pakai seluar ketika keluar rumah.. slps tue dh tukar ke dress/skirt/palazzo . selesa je melangkah dan duduk . 😊 .

ada je seluar legging khas utk kehamilan. tp sy x pakai pun sbb sebelum kahwin mmg x dibiasakan pakai legging. pakai utk dkt rumah ok la kot jgn la pakai masa nk pergi check up nnti kena tegur dgn nurse pulak

Boleh je cari yg legging untuk maternity. Tak ketat pun. Saya selalu pakai dgn jubah. Uniqlo punya best, shopee punya pun saya ada jumpa yg selesa. Boleh adjust part pinggang lagi kalau perut membesar

klau blh cr suar y selesa..longgar..klau sy xblh nk ketat2..rse mcm tertekan kt perut n pyh nk brnafas

Beli maternity legging, ada je jual kt shopee

ade legging khas utk pregnant