kandungan tak sama dengan tarikh period

Ade tak kat sini yang mengandung tapi tak sama dengan tarikh period..macam mana eh nak tanye ...oke saya first period 5/7 tapi 15/10 saya saya disahkan hamil .. sebab tiap2 bulan saya cek..bula. 8 negatif bulan 9 negatif ..sedangkan dalam tempoh 7-10 saya tak period pun bulan 10 dah hamil ..4/12 kandungan saya saya pergi klinik kandungan saya 10 minggu..ade tak yang macam saya? # firstbaby

2 Các câu trả lời

Samala.. Sy period hjg bulan 5, check upt bulan 6, negatif, check bulan 7, positif, bila buat scan, anggaran kandungan bru masuk 5w, doktor ckp maybe sbb sy ovulate lambat.. Skrg kandungan dh masuk 25w3d

Sy pulak lambat period sebulan baru positif pregnant. Agaknya ovulation lambat. Period tiap2 bulan datang cuma tak tentu period cycle tu. Takpe janji dah pregnant, alhamdulillah 😊