susu

ade tak dlm nie consume susu effterty,ade yg berjya hamil ke

2 Các câu trả lời

sy trty2 mcmna dgn susu bole mudahn kn seseorang hamil. klu smudah itu..baik tiap hospital bg je susu tu pd ttcian yg buat rwtan ksburan. mcmni la puan.. skiranya puan da dptkn rwtan ksburan..dan dah kenal psti punca apa. dan puan sdh jalani rwtan yg slnjutnya tp msih ggl..dan nk cuba product2 suplimen dipasaran ni xde mslh. yg pnting...ats nsihat doc. klu ambil krn testimoni semata2 agk kurang selamat disitu. sbb kta xtau ape kondisi kta. mcm sy pcos..xboleh smbrgn ambil produk..apatah lg produk tenusu. sbb tu pntingnya kenal psti punca.

Maaf sis, takde experience lagi minum susu effterty setakat ni.