rasa tak sihat badan sebelum hamil

Ade tak dkt sini berpengalaman kesihatan badan agk kurang sihat sprti demam, batuk n selsema sebelum dapat rezeki hamil sebulan selepas dah sihat tu ye..

2 Các câu trả lời

Sebelum tau pregnant saya demam pdahal saya ni susah nak demam. Dekat 5 hari juga on off demam. Time tuh pelik dh tetibe je demam hehehee lepas bape hari tuh saje check sebab period pun lambat 3 hari kejap lg naik double line 😁

5y trước

🤗🤗🤗😍😍😍aamiin aamiin ya rabbal alamiin..terima kasih awk🎂

wah alhamdulillah tahniah saya ni pun rasa macam tu pelik jgk sbb jrg sy nak kerap demam on off ni x brani nak check lagi sbb 3 bln lepas baru lepas gugur dua jadi mcm trauma sat😔