Rambut gugur lepas bersalin

Ade sesape Kat Sini mengalami keguguran rambut yg kronik lepas bersalin x? Any treatment for that? Please share.. #thisismy4thchild #neverexperiancechoronichairlose

1 Trả lời

Saya! Last last saya potong pendek je. Lepas tu tukar shampoo kuatkan akar rambut dan pakai conditioner hujung hujung je. Saya cuba kurangkan ikat rambut ketat sangat pun selalu. And before pakai tudung, make sure rambut kena kering dulu. Takleh serkup je

4y trước

hm...asben pun suggest cam gitu jugak. tp syg la.. sis bertdg..kalo xder sanggul x cantik..😅