Sepatotnye harini sy 10weeks 4day, tapi bile scan saiz kandungan mcm 7weeks baru.

Ade sejarah gugur . Bile scan jadi mcm ni, sedih sangat . Ade sape2 mcm ni tak? #risau

4 Các câu trả lời

Ada possibility waktu subur dan persenyawaan tu lagi lambat. Sebab tu saiz kurang dari ikut date last period. Selagi takde bleeding, next scan tengok camne ada perkembangan size tak. Kalau ada tu InshaAllah ok je normal

3y trước

doc pon ade cakap mungkin tarikh subur lari. 2 minggu lg repeat scan. Moga ade rezeki sy Kali ni

sy alami jugak.scan haritu 4w4d,pg td scan 5w3d.sepatutnya 6w5d harini.still xder heartbeat n janin.repeat lg dua mggu utk scan.hrpnya ada dh janin n heartbeat.sac mmg membesr tp lewat 1mggu.sedih ble fikir2

3y trước

yela kan. mgkn btul 6w tu kecik lg. lgpun scan atas je, dr bwh xpun. so mmg xnmpk lg. tkpe la. sy tggu je next tca ni. yg xbestnya sbb saiz kantung pun xbesar ikut week sepatutnya tu yg hampa sikit.. hope ada la rezeki sy dgr FHR and tgk baby..🤲

saya pon scan lari seminggu lebih. sepatutnya 6w1d tp bila scan 4w5d. doc suruh repeat scan lagi 3 minggu. skrg baru nak masuk 7 minggu ikut tarikh awal period. semoga baby ada dan membesar dengan baik

Dr ada detect heartbeat ?

3y trước

tak de sis 😢