feminine wash

ade sape2 tau x feminine wash brand ape yg boleh kite pkai mse pregnant ni?mcm x best plk bile x cuci dgn sabun

5 Các câu trả lời

Tak payah pakai feminine wash tak bagus pakai, doc ajar basuh dengan air sehingga bersih, n cara dia dari atas ke bawah, basuh sehingga rasa bersih. Lepas tu lap kering2, sya dlu mcm tu jugak, rasa tak bersih bila tak pakai. tapi Alhamdullilah, lama2 okey.

9mo trước

@nurul ramadhani, btul tu,sya alah jugak bau sabun, lagi2 kalau jenis antibecterial tu, ikut sis la mana okey, tak pakai pun tak pa, cuci dengan air suam + garam lagi bagus. Saya yang komen tu, btw komen ni dah la, baby daya dah 4 bln dah, hehe, hbis pantang baru saya strt pakai balik feminine wash ni, guna yg JRM punya. hehe, sepanjang prgnant sya mmg tak pakai lagsung, cukup setakat air suam, kalau gatal bru + garam

tak perlu cuci dgn feminine wash,tu semua auta hehe,cuci guna air biasa saja tnpa sabun. kerap cuci setiap kali nk solat ke apa ke,lagi2 tgh pregnant keputihan mungkin banyak,jadi guna air biasa saja selamat

Tak boleh sis. Kena cuci dgn air. Even tak pregnant pun tak perlu fiminine wash. Melainkan ada keputihan teruk doktor sendiri yg bg ubat cuci atau ubat makan.

Basuh dengan air bersih sahaja dah mengcukupi..

Xpayah pakai, cuci dgn air je.