34weeks

Ade sape2 penah sakit bawah dada tak masa pregnant..saya selalu sakit rasa pedih kat bawah dada..adakah tu dikira pedih ulu hati? Macam mana nak atasi?

2 Các câu trả lời

dri ank prtama smpai ank ke 3 rse sakit kt situ sis . doc kata msala mommy dpt gastrik mse preggy atau pedih hulu ati . doc bg gaviscon tpi xmmbntu pon . xkurg kn pon sakit tu . sala 1sebb janin da besa dn mngkin tolak dlmn kita yg menyebb kn sakit bhagian tu . slagi bby xkelua mmg sakit kt situ . sy nk bg slesa sy pkai coli tu bg tegang kn payudara ke ats sikit . lps tu tuam tuam pkai air suam2 hangat tu . mmg xilang tpi mmbntu la sikit dri sakit sgt2 .

5y trước

ye same2 mommy ☺️

Sama laaa.. skrg pun tgh sakit 😅 Sy guna bantal y byk n biar dada tggi sikit dri bdan.. x mujarab sgt..p ada kurang sikit laaa..sis bole try 😌

5y trước

Haha..tula saya pn tak tau nak buat mcm mana dah..okok, boleh try jugk tu