Kencing kotor ..

ade sape2 mgalami mslah mcm sy x .. kencing kotor .. protein dkat 4+ .. sngatt tggi .. ade solution x nk atasi mslah nie .. ?

21 Các câu trả lời

Protein tinggi bahaya, blh jejas masalah dlmn bby... Tgk menu harian, klu ada ambil protein kurangkan.

mnum air suam byk, rebusan barli pun ok green tea pun ok tp kema mnum air byk juga utk lawas kencing

Kurangkan gula. Makan je ubat Ural tu. Sekejap je boleh reda kencing kotor.

Minum air rebusan barli... Banyak kan minum air suam.. 1 hari 3 litre

kurgkn makan or minum yang manis2 , bnyakkn mnum air kosong . 👌

sama laaa kna jgkkk dh amk ubt cuci kncing pon. msih kotor lgi

4y trước

yaaaa lps minum tu pon lgi kotor dri x minum dokter shak kuman kna amik air kncing plk nk taw smua tu

Saya dulu mnum air kelapa muda n air barli... Alhamdlla

Minum air barli,tanpa gula. VCO pun membantu.

Minum banyak air..

Byk minum air.. Suam