Anak pramatang

Ade sape pernah lahir ank pramatang,saya tepaksa lahir anak pada usia 32 mggu..

4 Các câu trả lời

mcm sy dlu pun ank lahir prem.. 34 minggu .dia stay nicu 17hari ..jd spnjng dia ada dkt nicu sy kena ulang alik dr pg smpai mlm tgk dia..smpaila sy dpt katil boleh warded skali dgn bby dkt nicu smpai bby discharge..mg dpmudahkan segalanya amiin

Sis mcm mana baby ? Okay kan? Kene tahan hospital tak?

saya.. skrg ank dh 33hari. ank duk wad 19hari.

atas sbb apa ya sis kalau bole tahu

2y trước

ouh faham2.. semoga dipermudahkan urusan sis dan baby... aminnn semoga selamat baik2 shje🥰