sesak nafas n sakit tulang pinggul

hi..ade ke sapa2 mcm sy..skrg 26mgu..tiap malam sesak nafas teruk..n jugak sakit tulang pinggul n tulang rahim..sampai nk jalan pun sakit.Ade taya dr ,dr ckp normal sbb tmbh berat badan.Menangis sy tiap malam sbb xbole tidur n sbb sakit.

1 Trả lời

next time cuba bgtau nurse dlu, bile nurse tulis d buku (bgtahu la sakitt sis xhilang2 sdgkan dh bgtau doktor sblum ni,tp doktor ckp blablabla) bru doktor akan buat checkup slanjutnye. mcm sy dri 18w pregnant ade rse sakit perut sengugit, first bgtau doktor tu susoeck kencing kotor. bile dpt result kencing tu normal je, so kali kedua tu bru lah doktor lain bg antibiotik sbb sakit perut tu xhilang2. asbab lepas mkn antibiotik tu bru lah sakit perut sy hilang.