Due 29.9.23.

Ade ke mummy2 yg sama due dgn sy belum bersalin? Rasa xmmpu dh nk tgu smpai mgu 40.tiap² mlm tido xlena sgt😭😭😭

2 Các câu trả lời

Relax2 sahaja awak. Enjoy masa skarang masa baby x keluar lg nie. Bila baby nk keluar, die akan keluar la tu. At least boleh tido walaupun x lena Sgt. Nnt2 awak dah bersalin, baby dah keluar, nk tido pun x dpt. Hehehe. X lama lg tu mummy.

1y trước

betul jgk...huhu terima kasih awk..

Saya due 30/9...btul mmg da x selesa tido skrg ni....tp mcm saya..klu nk selese elok tdo mengiring..mcm saya lbih selese mengiring ke kiri..betahan ye ibu..sket je lg tu🙂🙂

1y trước

kan..betul sy pon smpai nangis kdg .. bby srnok sgt duduk dlm perut.. sy rsau sb sy ada GDM..klu xberslin jgk.28.9 msuk wad dah..😢😢