Tak mabuk sepanjang hamil🤔🤔

Ade ke ibu² yang tak mabuk, mual sepanjang hamil?? Jom share pengalaman ibu².. #ingintahu

19 Các câu trả lời

Saya setakat dah masuk 3rd trimester ni tk ada alahan, alhamdulillah. Cumanya diuji dgn komplikasi ketuban cukup2 makan bebetul lepas masuk 3rd trimester. Diberi kemudahan dr segi alahan, tp diuji dari segi ketuban 😅

3y trước

alhamdulilah dari anak pertama sampai nk msok 4 awal2 je mual²,loya muntah² demam dlm 2minggu lepastu elok terus tak ada masalah dah,

saya. smpai skrg dah 39w pun alhamdulillah, takde alahan. tgh tggu masa nak deliver je nie. baby still selesa lagi dok kat dlm rahim ibu dia 😂

Wah bestnya takde alahan..Sy mse awal dulu..3 bulan setengah jugak makan muntah.Hampir kena masok air..Now da 20 week..Da lapar je pulak🤣🤣🤣

sy 1st pregnancy. dh 10weeks . alhamdulillah tkde alahan langsung. harap mcm ni lah smpai beranak. hehe.

Masa kandungan 1 2 3 bulan aduiii,asyik mabuk je,mual je Alhamdulillah 4bulan skg dh 5bulan Alahan dh xde😊

Saya. 1st pregnancy takde alahan langsung. 2nd pregnancy rasa mual tapi sikit je & kejap je hilang

saya,alhamdulillah.x mabuk sepanjang hamil.cuma awal2 kehamilan ada pening2 kepala dr ptg hingga mlm.

Sy 2nd pregnancy skrg ni, baru 6weeks.. Asyik mual muntah ja, lemasss betul takde selera makan😭

alhmdulillah.. kandungan pertama dan tiada alahan.. cuma tak lalu makn selama 4 bulan

Alhamdulillah..kali kelima pregnan smua tak de alahan..makan jela berselera melampau😂