Melancong ke Langkawi ketika hamil 5-6bulan

Ade ke ibu2 dekat sini yang melancong ke langkawi masa pregnant 5-6 bulan? Boleh naik flight kan? Bahaya tak pergi melancong kat pulau masa pregnant?#1stimemom

2 Các câu trả lời

Sis kena dptkan surat rasmi drpd doctor OG untuk nail flight. Nak pergi melancong x bahaya TAPI time Covid19 ni terutamanya pregnant mothers kena la extra berhati-hati, selalu kena jaga SOP. Not only pregnant mothers kena jaga SOP, suami, anak2, ibubapa sesiapa pun kena berjaga-jaga and ikut SOP.

kena dapatkan surat Dr nak naik flight