Pendarahan warna coklat

Ade bakal2 ibu kat sini yg mengalami pendarahan warna coklat dlm kuantiti yg sikit tapi bukan tiap2 hari jadi... tak menentu ... isteri sy kandungan baru masok 6w, keluar lendiran warna colat mcm tu... tahu x sebab ape? Atau sbb badan letih sngt .. added, isteri tidak mengalami sakit2 badan/pinggang/belakang @ pening kepala , maksodnye keadaan normal je...

1 Trả lời

Pendarahan warna coklat selalu jugak berlaku ms awal kehamilan. Saya pun jd jugak. Bykkan berehat, bila baring tinggikan kaki sikit.

5y trước

Mmg mula2 ade keluar darah pekat mase 4w.. wife pergi klinik and Dr scan, alhamdulillah OK, katenye xde ape2... selepas dr 4w... start keluar coklat tapi jarang2 dan kuantiti sikit.. mungkin wife letih..Dr bg ubat kuat Rahim... risau tu mmg terlebih bagi pasangan PJJ ni.. haha