Letih sgt ni..

Ade ape2 cdgn x, klu mummy letih mummy wat ape..atau ade mnum pape ke..

2 Các câu trả lời

i mnum esp . sgt bgus untuk enegy awak bkn untuk awak je untuk kndungn awak . lgi2 bole jdi kn milkbooster .. bole wasap sye . harga murah . 1 botol tahan 6 bln wak . lps bsalin pob bolej mnum sbg milkbooster tmbh susu bdn .. http://Wasap.my/+601117194775/vitaminforibu

minum OMBA insya Allah bertenaga 🤗 nak puasa pun x risau susu kurang n beribtenaga pada ibu² berminat boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/omba