Test pregnancy pertama kali

Adakah tanda ini untuk awal kehamilan

Test pregnancy pertama kali
29 Các câu trả lời

ya, congratulations puan! boleh la download app pregnancy untuk kira dah berapa minggu ikut tarikh first day last period. kalau dah 6 minggu keatas boleh pi clinic scan untuk confirm kan pregnancy 😍 semoga dipermudahkan segala urusan ❤️

Yg sy punya test ni 2hari sblm lewat period. Test 31/1/2022. Kalau ikutkan period 2/2. Semoga ada rezeki kita tahun ni. Sy menunggu 6bulan utk dptkan zuriat.

Alhamdulillah..tahniah.sama mcm saya,xpercaya jugak masa test upt..berkali² test..🤣 penantian 4tahun lebih..

2y trước

thank you semua.❤

Hai guys.. Nak tnye mcm keadaan sy ni.. Pregnant juga ke.. Sebb sy scan dkter ckp rahim x clear.. Sblm ni sy pnh gugur 1 kli

2y trước

3 minggu lps ye..agaknya klu test skrg konfem dh pekat line tu.. Kalau masih samar kemungkinan hormon... Nnti repeat semula ya.. didoakan semoga ada rezeki awak ya...

sama la sy, yg ni check 25/1 haritu. skrg 7w5d. ank ke 3 selepas penantian 4 tahun ☺️.

Tahniah sis tumpang gembira😍 doa kan saya pun ada rezeki dapat baby tahun ni ye 🌹

Salam nk tnya upt mcm ni +ve ka - ve?? Awal2 samar, lpas 5minit jadi line mcm ni

semoga baby n ibu baik² aja..jaga diri sis..n congrats 🥰

alhamdulillah...Dr dah sahkn sy mengandung ..tkasih semua

sama macam sy..masih baru lagi.. 4w 4d