Tidak tahan nak terkencing kencing

Adakah simptom diawal kehamilan nak buang air kecil dia dah tak boleh tahan2.. Bagai rasa nak terkencing sangaaat2. Normal atau tak normal ya ?

9 Các câu trả lời

sy start kencing2 kuantiti sikit masa 4bulan. tak sure itu awal kehamilan atau bukan. then kerap kencing lagi hjg kehamilan semasa kepala janin masuk ruangan pelvic dan menekan pundi kenci g

Saya time tido lena uh boleh terbngun nk terkencing sampai takleh nak tido asik ulang alik g tndas je walaupon tngh ngntuk lagi ni

Sy awl kehamilan kerap kencing jee. 15minit msti ke tandas😅😅 mcm nk tido dlm toilet. Hhaha. Normal la sbb hormon berubah

To me its normal... Mcm nak tido dlm bilik air je... My advice keep on minum air kerap dan makan vitamin c...😊

Kadang2 kalau oramg tu ada kencing manis pun keja nak buang air je.. Tak semestinya mengandung

Normal. Tp klu terlalu kerap sgt pn xelok. Tanda kencing x lawas. Takut ada jangkitan bakteria.

Awal kehamilan dgn akhir kehamilan tu normal kalau nak terkencing2 je

X semestinya. Boleh jadi tanda kencing kotor jugak kalau macam tu.

Kalau rasa terlampau kerap pergi jumpa doktor ye sis