Tangan kebas

Adakah semua ibu mgalami tgn kebas2 ? Mcmana cara nk bg elok semula ya? Kdg sakit.. kdg mcm bengkak tgn.. Tp doc kata normal #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy pernah jgk sakit tangan sebelum ni lagi2 masa bangun pagi. masa tu alahan lagi so x blh minum susu. lepas dah minum susu alhamdulillah makin kurg dah.. kena minum susu rasanya maybe sbb kurang kalsium sbb baby dah amik kalsium dr badan kita tu yg jd sakit dkt tangan.

3y trước

Alhamdulillah.. majority kata kurg kalsium.. baik2, sy akan rjinkan minum susu atau apa2 mknan yg tggi kalsium.. tq2 💕

Banyakkan minum susu ye

3y trước

🤣👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻